Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpper taget

jag släpper taget
om det förflutna
förlåter
går vidare
mot en ljusare framtid 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-19 13:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ett bra budskap i din text! Men svårt.
2016-04-20

  Maria Sundelin VIP
Låter sunt och lite svårt
Kramar
2016-04-19

  louisegirl
Ja det är det bästa om man kan det <3
Fint förmedlat!
2016-04-19

  Öknens Ros VIP
Ja,bort med det förflutna och se det nya.
2016-04-19

  mickech
Rätt inställning, man måste gå vidare :)
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77