Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyger som en ängel nu

händerna runt halsen
hårt strypande grepp

vad är det som händer
är det på riktigt

tyngden över bröstet
inte mänskligt ju

hon försöker få luft
det är så svårt

armarna är fastlåsta
under hans ben

hon kvider 
känner hur allt snurrar

och det blir bländande vitt
hon sjunker ner i mörkret

samtidigt som hon stiger
ut i ljuset

är det så här det ska sluta
ett liv ska avbrytas

andetag ska upphöra
för att en har bestämt så

då plöstligt skjuter kraften
upp och igenom henne

tyngden lyfts av 
hon ser sig själv från ovan

där hon är fjättrad 
under honom

hennes vidöppna ögon
med ett förvånat uttryck

och ansiktet lika vitt
som sänglakanen under

hon vill knuffa undan
men hur kan hon det

hennes tid är förbi
hon har lämnat honom nu

hon är äntligen fri















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-19 14:29



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ett ögonblick fångat på ett ultimat sätt, lysande och starkt skrivet!
2016-04-23

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP