Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla kvar

om inte jag
håller kvar 

minnena jag har

då är det som om
du aldrig funnits

det var jag som dig bar

jag bär dig ännu
inuti mig

ingen mer får ta ifrån
det räcker nu

jag har dig mist 
men jag hoppas än

att du vill ta emot
mitt uppriktiga förlåt

jag gjorde så gott
jag kunde










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-19 15:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Detta kan nog bara upplevas av den som varit där.
2016-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om det svåra att göra så gott man kan men att det inte räcker!
2016-04-19

  Bo Himmelsbåge
Fint!
Sann förlåtelse är en bra plattform,
för att kunna minnas enbart de ljusa
kärleksfulla minnena....
De mörka, är genom förlåtelsen ogjorda, har aldrig existerat...
Ger ljus frid bakåt...
o hopp framåt...
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP