Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknad ur sitt bo

 

Dina små fötter

gör djupa avtryck på min strand

snäckskalen sjunger

min själ till ro

 

ingen sol går någonsin ner

där din kärlek håller min hand

ingen vind blåser

min saknad ur sitt bo.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-19 19:38



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Får bilden av en liten flicka som håller sin papps hand
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP