Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Recept på livsglädje


Solskenskaka



125 g margarin
2 ägg
2 dl socker
saft av en apelsin
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Bakas i smord form

Gräddas i 175 grader 40 min

Smält matfettet och låt det svalna
Vispa ägg och socker vitt och pösigt
Tillsätt apelsinsaften
Blanda mjöl och bakpulver
och tillsätt det det och matfettet
Häll smeten i formen
Grädda

Avsmakas till en kopp kaffe
tillsammans med en god vän
utan tanke på
fett, socker och
baddräktsfigur




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-04 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors