Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränkt i skit

Dränkt i skit
Dina åsikter blott flyter, än hit än dit

Kan de ej se, de som drar i varje tråd?
De formar dina tankar, de ger ej goda råd

Inga råd som dig eller din familj hjälper
De vilseleder och lurar, förstör och stjälper

Är ditt liv perfekt, förtrycket tar sig andra former?
Är din tillvaro trots allt fulländad, när de tänker krossa alla normer?




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 313 gånger
Publicerad 2016-04-19 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord