Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyckel

Hyckel
plötsligt dök tanken på
blodiglar upp
blodsugare suger
drick inte men vi säljer
rök inte men vi säljer
det kostar att sluta
sa hon tog sina glasögon
och skrockade förnöjt
vi lär oss aldrig
bönder i själ
djupt rotat
ska vi ta en tequila eller
hälsningar Hyckel




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2018-12-21 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP