Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erik the fuckboi.

Vi skrattade.
Vi knullade.
Vi älskade.
Du sa att vi älskade
med varandra.

Vi reste iväg tillsammans.
Vi gjorde allt tillsammans.
Jag trodde vi var tillsammans
men allting var bara en lögn.

Jag var så jävla kär i dig
hur kunde du göra så här mot mig?
Det var längesen nu
men ibland brinner smärtan fortfarande inom mig.

Du skickade ett mess en dag
'Hur berättar man för den perfekta tjejen att man aldrig vill släppa taget?'
Jag trodde det var jag.
Så jag svarade.
'Vi kan inte ses mer.'
Var allt jag fick till svar.

'Men vi då? Var allt det här bara en lögn?'
'Alltså Sofia, du är en skön fitta att knulla och en rolig polare men det är allt.'




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sofiisenasa
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-20 09:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
aj då
2016-04-21

  Leo Rudolphzon
gränslandet mellan vänskap och kär
de tänker jag på när läser dina ord
du får mej tänka till
har gjort 11 minuter valsen och sagt mitt hjärta brinner och hon är den som av alla räddning person som kan släcka min brand
tack de får jag gå tänka på
för de inte fint att göra så mot någon mäniska


2016-04-20

  Zandor
grymt...
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa