Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissnade i mörkrets gap

 

Jag söker i morgonruset

det som fattas i min dag

det som slutade brinna

det som skulle vara jag.

 

Det var en kväll som levde

du var där och du var het

det var smekfulla toner

 från scenens livstrumpet.    

 

Vi andades i samklang

blickar möttes genom glas

känslor väcktes till liv

i närhetens extas.

 

Men viskning blev till rop

ur kärlek växte ovänskap

tålamodet bröt sin gräns

och vissnade i mörkrets gap.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-20 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP