Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här ska mig jävlar inga knoppar brista (möjligen aneurysm)

Det är vår,
sade naturpoeten
en vårdag,
en het en

Det är vår,
sade jag,
det var idag

Hans knoppar brast,
mina sluter som segel efter tvära kast

I hans hördes fåglars kvitter o kvatter,

alltmedan jag skrev något billigt rim på twitter,
o dödade mina
fjäderfäiga känslor i ett metaforernas kulsprutesmatter

"Ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta.
Kärlek är ingenting att ha."


Naturpoeten hade det bra.




Fri vers av Bo H Bazooka
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka