Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten i samlingen Molnsvärm


Svärm

Ur mörker
Strålkastare i kranium
Väver drömmar av himlens blå ådror
Svärm, huden flyger, flaxande flagor
Ur natt
Månen vänder sig inåt
Lungor skjuter ut
Andas ljusstrimmor genom porer, slemhinnor
Smärtan från vindens smekning, mjuka händer
Ur doft
Jorden kryper närmare, inpå
Jag vill och orkar inte
Vem är du?




Fri vers av throughsenses VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-20 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP