Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Jag undrar vad de såg i mig
Där i kylan
Hopkurade mot nordanvinden
När jag trädde snaran kring min egen hals
Och lät pallen fall...
...
mörker
...
hjärtslag
...
Drömmen slutar alltid där
Men blicken i mina föräldrars ögon förblir densamma




Fri vers (Fri form) av throughsenses VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-16 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP