Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Jag vaknar till ljudet av någonting som faller och slår i golvet med en smäll
Hårt tvinnat rep mot hud
Till ljudet av rytmiskt pendlande kroppar
Golvet är kallt mot mina nakna fotsulor när jag öppnar dörren till mina föräldrars sovrum
...
Senare ska jag titta mig själv i spegeln
Och undra om min blick förblivit densamma




Fri vers (Fri form) av throughsenses VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-16 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

throughsenses
throughsenses VIP