Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drunkna i din morgonblick

 

Ljudet som smeker min väg

är min vandringstav

 

ljuset som du tände

är inte vägs ände

utan början på resan

mot det liv jag längtat

 

den dag jag målat

på våra ögonlock

 

skimmer som aldrig

lägger sin slöja till ro

utan reser sig

med kraftens skärpa

 

var dag jag får drunkna

i din morgonblick.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-20 21:48



Bookmark and Share


  tidsliv
Ja precis så där är det. Väldigt fint.
2016-04-21

  DominiQueen
Ljuvligt. Fiiiint skrivet.
Tack för själsfridstund.
2016-04-20

  Änglaögon
Varmt, ljust och vackert.
2016-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP