Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues i april

Vad ska du göra
när inget blir rätt;
och ingen vill höra
och inget blir lätt.
Du har en sång
som ingen ska sjunga,
du sjöng den en gång
med tand för din tunga.

Vad ska du tänka
nar allting blir fel.
Med inget att sänka
i förlorade spel;
Du har en giv
som ingen ska föra.
Din tanke är skriv
men ingen vill höra.

Vad ska du skriva
när inget blir sagt
och du kommer driva
som ställd utom takt.
Du har ett ord
men ingen ska lyssna,
och vid tömda bord
är allt en tystnad




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-21 11:13



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra blues. Det är din grej
2016-04-21

  walborg
Vemodets mästare, som Ferlin
2016-04-21

  Sofhia Wirström
tycker om denna
igenkänning
2016-04-21

    Lars Gullberg
fint Erik

känslosamt och budskapet
når fram och berör

/Lasse
2016-04-21

    ej medlem längre
Stor igenkänning!
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L