Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägring


hon vill att han ska lägga

sina stora händer på henne

vartsomhelst bara det sker nu

men han ser henne inte 

han är för långt bort

eller är det hon som inte är här








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-21 12:52



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin
vemodig
2016-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP