Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nykär <3


Kittlar I Magen

sviker jag dig sviker jag även mig själv
känner mig trygg med dig ja jag är kär jao
jag bara svävar vill alltid vara dig nära
låter mig ej skadas av rädsla badar i känslan

när det kittlar i magen och jag känner att du vill ha mig
blir helt hypnotiserad när du vickar på baken
min kvinna är magisk när hon viskar naken
fortsätt ner efter naveln vi myser och har det

dina kyssar tar mig på rosa moln slickar på magen
spänner fast säkerhetslinan så vi ej trillar från taket
som du säkert vet kvinna det kittlar i magen
elda mer låt kärlek brinna våra blickar har eld

du vet jag vill ha dig <3




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-22 11:05



Bookmark and Share


  genni VIP
Kärlek när den är som bäst!

2016-05-31

  Ljusletaren
En riktigt bra kärleksdikt och en bland de bästa som jag har läst på länge/ kram
2016-04-26

  Ninananonia VIP
Vackert!
2016-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl