Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Solen speglas i månen

 månen i vattenytan

trädgrenar bildar en kapell

platsen att vila i

i mitten av trädgrenars trekant

månen

lyser sin närvaro

 

Den ena står höger

den andra vänster

båda bakom ett träd

i mitten en båt

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-09-27 23:07



Bookmark and Share


  Martin Lind
Detta är Pirjo. I naturen, hittar och förstår sig på den. Ger sig tid att njuta av den.
2016-10-01

  Gunnar Hilén VIP
trolsk mystisk erotisk mycket fin
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP