Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann mina ord sin grund

 

De bleka läpparnas skåror

fylldes med blodrött

smaken var densamma

jag minns  

stilla strök jag bågen mot det sträva

ryste under strömmande puls

jag kunde få komma

så nära jag ville

öppen var den förbjudna zonen

ingen varningslampa blinkade i natten

inga stråkar la sina mörka toner

bakom tunga sammetsgardiner

fann jag din andedräkt

 i mina händer

utan känsla

fann mina ord sin grund.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-23 17:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Njutning att läsa, den landar så lätt inom! Gillar!
2016-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP