Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


400.Vart går tiden...

min_din_allas
vad väntar jag
från den.....

lyckliga dagar utan smärta?

NEJ!

jag väntar på EN IDE
genom själomvälvning!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 08:51



Bookmark and Share


  petter rost
JA!

EN IDE
genom självomvälvning!

– vilken befrielse..!
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP