Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lågan ännu brinner

 

Vaka mig trygg

när drömmen ropar mig åter

var mig bara nära

då mörkret inte förlåter.

 

Låt mig inte stanna

om inte kärleken förnimmer                             

res aldrig mig ifrån

om lågan ännu brinner.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-24 10:02



Bookmark and Share


    carinamnm
Den grep mig!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP