Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ann-Marie Andersson - anses som en av Nordens främsta Haikudiktare


Haiku

jorden andas varmt
maskrosfrön i salig flykt
rymderna bågnar









Bunden vers av S-E Forslin/same
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-24 11:59



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Jaa, Senta, vet ingen annan än Ann-Mari Andersson som får till en Haiku av samma höjd
2016-04-25

  Jan Widströmer VIP
Mycket vackert, det lilla och det stora i gemensamt perspektiv.
2016-04-25

    ej medlem längre
Fin haiku! Är det hon som skrivit den?
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same