Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokuseringsproblem-Haiku


"Helgens matinköp!"

Tanken efter tre takter
in i konserten




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-05-04 15:03



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Denna va kul, och det är ju faktiskt så det är.Du har satt rätt ord på "cirkusen" som man också kanske kan kalla det!
2006-05-09

  Paulina LH VIP
Hahahaha, den var bra!

Bra med uppdelningen mellan rad ett och två.
.
2006-05-04

  Cris
...då var konserten inte nåt vidare...
för helgens matinköp... låter ju inte som
nåt som annars kan förleda ens tankar..
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet