Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag gillar dig

jag gillar att du gillar mig
exakt hur du gillar mig,
det gillar jag!
du en bild av mystik, galenskap och sex
men jag behöver
att du fortsätter
att utforska mig
ty utan dej
finns jag ej
fortsätt gärna
ty jag älskar hur du älskar mig.




Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-23 20:00



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En skrivelse att uppskatta
Även utanför lins-lusens
Värld."Jag är"filmad"
alltså finns jag?"
;)
2024-03-24

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar positiv och livsbejakande text som fick mig att le och läsa upp dikten för min lilla gubbe. För jag tycker precis likadant när det gäller honom. Det lilla livet.
Härlig söndag önskar jag dig.
Hoppas denna utforskning kommer att pågå länge länge.... för oss båda :)

2024-03-24

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ah en ballad
snyggt!
du kan!
2024-03-24

  SellwiN VIP
Fint skrivet. Det är vackert att känna hur någon ser en.
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson