Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtag


våren får vänta

när vintern tar nya tag

sprätter ner hårda korn

av hagel och snö

färgar världen vit

ännu en tid

knoppen som slog ut

hukar i frostens grepp

men hon bidar sin tid

drömmer om sol

längtar sitt liv




















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 09:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge"
2016-04-26

  stig wikman
VACKERT.

KRAM Å APPLÅD.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP