Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade aldrig öppet


tror du jag är en byggnad

med öppet 24/7

svängdörrar

bara att komma och gå

som det passar


tror du jag är din himmel

där solen alltid skiner

och fåglarna muntert kvittrar

där du kan slå dig ner

som vore jag en park


tror du jag är infantil

att jag inte har ett eget liv

du slår på trumman

och allt ska stanna upp

men du jag stänger nu


för såna som du

som bara tar utan att ge

jag känner till beteendet

min byggnad är inte din

så gå, gå bara förbi















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-25 11:52



Bookmark and Share


  Liza Björkdotter
Säger mycket.
2016-04-30

  Bibbi VIP
Jättebra!
2016-04-26

  Sofhia Wirström
dina rader de säger något
nyttigt vi alla borde ta till oss
2016-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
Bra!
2016-04-25

  Ninananonia VIP
Bra!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP