Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet jag vill dig omfamna,
ge mig lite ömhet
Livet jag vill leka med dig,
var min vän
Livet jag vill att du tar med mig på äventyr,
så mycket jag vill uppleva
Livet jag vill att du tar hand om mig,
allt för många ärr
Livet linda om mig med bomull,
slagen gör så ont när jag faller
Livet torka bort mina tårar,
när de strömmar ner
Livet borsta bort alla ledsamheter,
när inte jag orkar mer
Livet visa mig rätt stig att gå,
nu irrar jag så
Livet jag vill njuta av dig,
ligger allt i mina händer säg




Fri vers av Strawberrygirl
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-05-04 16:18



Bookmark and Share


    Jess81
Livet gör oftast inte som man vill..men du har iaf gett det en hel del alternativ=)
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Strawberrygirl