Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som aldrig längtar sin morgondag

 

Om jag fick läsa mina vackra tankar för dig

där som jorden växer sina rötter starka

om jag så fick binda böcker av trädens sagor

och rädda dem som aldrig får känna närhet

 

då kunde jag tacka hjärtats alla slag

som lyssnar på den som aldrig brinner

ge liv åt den som aldrig hoppet finner

och glädje åt den

som aldrig längtar sin morgondag.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-25 17:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Helt, helt underbar, en ridderlig dikt.
Älskar Ädelmod.
Tack
DominiQue
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP