Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så rädd för depression



håller därför
isär verkligheten
kallar det
för motsatser
litar inte på att ljuset vinner

tror
på sagorna
för att de inte finns




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-25 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP