Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommentar på "du bär på storhet" av Julio



nej
nej
nej

det finns inget "jag"
det finns inget "själv"
vi hittar aldrig fram

vi vet inte vad vi gör

vi kan bara försöka se till
att inte bli robotar
men vi kommer att misslyckas

så mycket hatar vi vårt medvetande




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-25 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jung vänder sig i graven
Kanske
Om man tittar inåt sig själv pågår där ju en enorm verksamhet för att hålla kroppen i liv
Få hjärtat att pumpa ut syre
Ändå upp till huvudet
Minut efter minut
Det är livet
Vi liksom vårdar detta
Stoppar mat i munnen så blodet kan fyllas med energi
Inte äta fel så att blodets väggar täpps till
Och så vidare
Sen funderar vi en stund
Vad vi vill göra med vår kropp o funktion
Vi formas av vår miljö och generna har gett oss olika begåvningar
Förutom att hålla kroppen igång
Och så drivs vi att para oss
Så allt kan fortsätta
:)
2016-04-28

  Staffan Nilsson
Snyggt!
Att lägga på minnet: "vi kan bara försöka att inte bli robotar"
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP