Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya dagen

solens fingrar letar sig
in genom persiennen

trevar över täcket
väcker mjukt 

sträcker mig mot taket
mot den nya dagen

som är här 
och jag är

ett med tiden
jag vaggas i den

blommor slår ut
runt om och inuti

jag följer mitt hjärtas slag
och tackar livet

för att jag fortfarande
lever och andas i det





















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-26 10:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2016-04-26

    Thalia
Livet är vackert, så som jag ser dagen i dina ord.
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP