Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som duckar för livet


som vore det för evigt

en morgondag

alltid i antågande

flyger med vinden

som ett löv om hösten

glider framåt

ser aldrig bakåt

har ingen strävan

slickar sina sår

i skuggan av trädet

aktar solen

som vore han tatuerad

där han för alltid

är i position

som rädd liten pojke

trots 2,05 ovan marken

tar in en öl till

bara en

hög på kokain

tror han att det är livet

som lurat 

när det är hans val

som stannar honom still

och gör honom

till den han är

inte verklig

inte på riktigt riktig

men i morgon

då jävlar ... !!
















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-26 13:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2016-04-26

  Trädskugga
En stark och sprudlande text som vibrerar av patos. Gestaltningen är mycket fin och porträttet smått genialiskt och går rätt in, en fullträff!
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP