Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där och där och där




man glömmer snart bort sitt liv
till fördel för kommentarerna
ser det överallt
blir arg
på allt som skymmer




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-26 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP