Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindstilla Storm

 

 

 

 

järnvägsrälsen

delar tiden

 

träden böjer

nattens skugga

 

flodens vatten

mot tinningen

 

de oseende

skyndar

 

allt medan

ljus upphör

 

i spegeln

finns en pojke

 

jag är inte

han

 

tågen rälsen

tiden

 

passerar

 

broars svarta

valv

 

utanför är

innanför

 

stjärnhimlen

en ocean

 

 

 

andas nu

 

 

 

P.G 20160426

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-27 00:11



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Det går fortare och fortare genom texten, hållet andan och det är sekvenser som byts snabbt som plötsliga sken, andas ut på slutordet. Riktigt jäkla fin dikt.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP