Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanfattningsvis verkar ingen ha koll.


eller ska vi bara lägga oss ned och spela döda?

Är det vår representativa demokrati som måste ändras? Folk vill ju nog knappast att hundratals miljarder kronor skall eldas upp på grund av klantig styrning av vår gemensamma ekonomi. Kanske vore det bättre med direktdemokrati så resurser kan läggas på en god och fungerande välfärd med rationellt grundade beslut för vår natur och miljös bästa.





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-27 08:10



Bookmark and Share


  aol
Gillas absolut,
2016-04-29

  KYREUS of Sweden
Bra brasklapp!
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP