Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri Från Dig

Jag e fri
Från dig
Nu

Kom
Aldrig
Tillbaka

Lova
Att
Bli Lycklig

Lova mig
Att
ALDRIG Dö

För jag e fri
Från dig
Nu

Men jag
Älskar
Dig

Fortfarande

Kommer jag alltid göra




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-27 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva