Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuhybrid


Is (och andra ord)


Dö. Ett litet ord.
Vi vet inte vad det är
- men vi säger det!

Dö. Två bokstäver.
Vi håller åtminstone
hyckleriet kort.

Plötsligt är det is;
orörligt där det förr var
små glada vågor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-05-04 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP