Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi


Det vi en gång var
Det vi borde vara
Kan stanna här
Mellan dessa rader

....




Fri vers (Fri form) av Emelie Hansen
Läst 260 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-28 23:15



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2016-04-30

    skamfilad
Åh! Vad hemlighetsfullt och vackert.
2016-04-29

  Henning Hson
Gillar både texten och bilden!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Hansen
Emelie Hansen