Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otack är världens lön


det spelar ingen roll att jag alltid gör rätt, är flitig och flink

andra trampar ändå på mig utan en blink

de stövlar

och skövlar

beter sig riktigt illa

varför ska jag då dem gilla

och alltid göra rätt

jag på detta börjar bli väldigt mätt









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 10:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Själv väljer jag att övervinna det onda med det goda för då mår jag bäst.
2016-05-02

  Solstrale VIP
Ja växte upp med denna seghet om att åh - som nära känns igen!
2016-04-29

  Jan Widströmer VIP
Dygden är sin egen belöning, andras mått är oftast för litet, eget mått är ofta närmare sanningen om man är klarsynt.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP