Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inutigråt


saknad är en evig låga

som ett ljus i mörkret

jag bär dig ömt

som vore du av glas

jag bäddar om 

och sover med din nalle

fastän du inte längre är

finns du ändå hos mig

i vindens smekning

i solstrålens glitter

i blommans skönhet

lysande liv

stiger ur jord





















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag bär dig ömt

som vore du av glas

jag bäddar om 

och sover med din nalle"
Så sorgligt! fast ändå på något sätt hoppfull. Texten talar om ett slags världssjäl.
2016-05-09

  Bibbi VIP
Störtskön.
2016-05-02

    ej medlem längre
Du har ett fint språk i det du skriver. Jag tycker om den här texten.
2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Berör mitt modershjärta.
2016-04-29

  Jan Widströmer VIP
Sorgsen skönhet. Vackert perspektiv.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP