Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkvärdiga sinnesyttringar

Många små gosingar

växer upp till stora tosingar

som kastar rökgranater

mot dem som spelar boll

med sina fosingar




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-29 14:59



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Med humoristisk ton berörs ett otäckt ämne
2016-05-02

  aol
Gillas kusligt sant.
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP