Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sista andetaget

Rosa skimmer över natten fly
kärleken så het i våran vy
du fångar mig med all din kraft
vi har aldrig bättre haft
dina andetag genom mig går
din själ blommor sår
jag älskar dig
bortom tid och rum
****
till sista andetaget








Fri vers av Nannie
Läst 415 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-30 12:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar poesi..
2016-05-17

  mike irow
varje vers andas poesin
mest två första och.... din själ blommor sår,,,,,det är så underbart poetisk!!!!!!!!
2016-05-16

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-05-16

  Lars Hedlin
Så härligt fint :)
2016-05-08

    carinamnm
Rart!
2016-05-01

    ej medlem längre
Fint så!
2016-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2016-04-30

  mollyp
Kärleksvackert & koncist
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie