Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska för evigt

 

Ditt ord ditt ord

inget berör mig mer

formar sig så mjukt

runt orolig själ.

 

Din blick din blick

hämtar sin skärpa

ur kärnans mening

väcker det sunda.

 

Din hand din hand

stadig och varm

släpp aldrig livet

låt oss älska för evigt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-29 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP