Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är sprängd

varför är vackra barn så trasiga?
varför är vuxna så dåliga på lyssna?
ge mig cigg ge mig sprit
jag ska dö som elit
och ett pack dynamit
en flaska rom, hej och hå.
ja, jag dör nu hejdå!

varför är trasiga barn så trasiga?
varför är elaka människor elaka?
GE MIG CIGG GE MIG SPRIT
JAG SKA GÅ SOM ELIT
GE MIG ETT PACK DYNAMIT
jag ska spränga all skit
vänder mig om
du är död
allt är bortblåst, ingen nöd, ingen skrik, ingen gråt
aldrig mera förlåt till dig
ge mig sprit
ge mig rom
fan va kul att du kom
du är hängd
du är sprängd
äntligen tryggt
i min säng...




Fri vers av mika
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-05-04 20:38



Bookmark and Share


  Zeratul
Störtskön dikt med ord som säger upplopp, rebell och sparkar sanningen rakt i ansiktet! :D
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

mika
mika