Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är kärlek


 

Jag gillar vad våren gör med en



Vårsolens strålar sänder magi



Små trollfrön som ger liv



Hjärtat bultar extra med värme



Sinnen exploderar av mottaglighet



Fjärilarna i magen kittlar



Ögonen lyser av vårglans



Vårens penseldrag med alla dess färger



Målar grönskande ängar



Rosenblad ut i äventyr



Våren får mig att le lite extra



Det spritter till i den gamla kroppen



Jag blir kär i kärleken



Flirtar vilt i vårens bris



Vill kyssa våren



En puss i nacken



Omfamnar mig med glitter



Blir förtrollad av solens sken



Känslorna knoppar



Våren är kärlek

 

Min fotokonst


 

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale