Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ligga sked

 

Det är svårt att ligga naken bredvid

utan att röra

Gnistorna oss emellan

som vill förföra

Ligger sked och känner hud

en arm som håller om

Båda vill så gärna mer

min kropp den viskar - kom, kom

Du säger du är trött

när du smekt mig en stund

Slutar mitt i en sekund

Jag blir förvirrad

- tänder jag dig ej mer

Vill inte fråga

om gnistorna släckts ner

Somnar med min hand i din

och kroppar nära

Känner mig besviken

förlorad i ditt okära

Varför kom du hem till mig

och väckte glöden

Ingav förhoppning av åtrå

som släcktes av sömndöden

Ligga sked naken intill

när jag känner att du egentligen vill...

 

 Kika gärna på min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 1930 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-02 09:39



Bookmark and Share


  Henning Hson
Bra text och fin bild :)
2016-05-02

    ej medlem längre
Texten är väldigt personlig och modig! Lätt att känna in sig i och ta till sig. Dessa rader var extra starka i min läsning och speglar temat
"Känner mig besviken

förlorad i ditt okära

Varför kom du hem till mig"



2016-05-02

  Alexander Gustafsson
en fin liten text! tack! :)
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale