Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära skjuter ingen hare

 

Känner mig lurad

av förförelsens vind

Känner mig blåst

av vårens smekning på kind

Din närvaro gör mig levande

blickar och kroppsspråk så trevande

Åh, jag ville ha mer än närhet

och bara lyssna på din röst

Förstår du inte hur din sexighet

sätter eld i mitt bröst

Du väcker liv i fjärilar

som busar i magen,

och kittlar sinnen

Att vakna upp med dig vid min sida

Du och Jag har så många minnen

Saknade dina passionerade smekningar

din hand som för sig ömt över min kropp

Lustfyllda och vilda kyssar

spränger gränser över fantasins topp

 

Nära skjuter ingen hare,

fick nöja mig med närheten av dig

Jag ska väl vara glad att du ville va här

och sova bredvid mig

Inbillar mig att stjärnorna har släckt

lusten från dig där magin alltid varit tänd

Nattens nakna närhet var ej intim,

kände din frustration och luften var spänd

Miljoner tankar måste ha lurat i din hjärna

Du och jag som alltid kunnat prata,

varför blev natten så tvärtemot gärna

Du vill inte ha mig längre,

varför sa du inte sanningen till mig

Vår kärlek och åtrå

har vuxit bort

och jag betyder inte längre något för dig

Nattens saknad av lust och hetta

är vilse i en labyrint

Sitter nu här ensam

du lämnade mig i morse

och här sitter jag och sätter frågor i print

 

Det är väl bara att acceptera

att Du och Jag inte längre är något mera

En annan kvinna får din uppmärksamhet

och hon får känna din passion

Är smått svartsjuk på kvinnan

som får av din härlighet

och får njuta av din kärleksjon

Bitter är dagen efter tillståndet

insikten av att ha förlorat dig

Våren har förlorat sin förtjusning

Nu när du inte längre vill ha mig

Amor är darrig på hand

och timglaset har slut på sand...

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-04 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale