Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bok med fint omslag, där du kan läsa om varje andetag...


Personligt skrivna ord till dig

 

En tanke slog mig

och jag funderar på

Att alla dikter skrivna

till dig från mig du ska få

Jag skall bege mig till biblioteket

och skriva ut vartenda bokstav

Sedan klippa och klistra

med mitt stavelsehav

 

En bok med fint omslag

där du kan läsa om varje andetag

Rad efter rad av min kärlek

och längtan till dig

En känslohav av alfabet

i poesi diktat av mig

Sinnligt passionerade tankar

Du får läsa om hur mitt hjärta för dig bankar

 

Du får läsa mina fantasier

och om åtrån som du tänt

Du får läsa om minnen

hur jag skildrat det som har hänt

Jag saknar din närhet intill

och blir din om du vill

Jag skall alla orden klistra

blad efter blad

Min kärlek och längtan

rad efter rad

 

Personligt skrivna ord till dig

kärlekspoesi för dig från mig

Vill så gärna ge dig den denna gåva

så du får veta hur du berör

I kronologisk ordning

får du läsa om vår resa i orden jag strör

Visst, det är min tolkning av fantasin

När vi befann oss i hettan av magin

Men orden är äkta som jag beskriver

även det som skildrar hur det i hjärtat river

 

Du ska få denna bok av min kärlek

När jag var Damen i vår roll-lek

Du är den ende som gjort mig levande

I boken textar jag vår melodi så spelande

Men, jag kommer aldrig att skriva under med namn

Budet får lämna den anonymt i din famn

Troligen gissar du vem det är

Du vet vem som håller dig så kär

Du vet vem av kvinnorna som poetiskt diktar

Hoppas att du tycker om det som jag till dig skriftar

 

Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-02 14:43



Bookmark and Share


  Tessii
Oj vad fin, tänk att få en sådan gåva. Underbart
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale