Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när kärlek blev verktyg



"jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg" "jag behöver verktyg"

"all you need is love"

"vad är det ?"

"äh, det var bara några som sjöng så"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-02 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
o så ett gott råd

(som inte efterfrågades)
2016-05-03

  Gunnar Hilén VIP
det här VAR bra !!! du reagerade.
2016-05-02

  Onomatoprofet VIP
"när man bara har en hammare ser alla problem ut som spikar"

skift-nyckel?
2016-05-02

  Annie b'larsson VIP
åhh, buu...alltså, verkligen..
Råd: avpubba och skriv nåt riktigt bra.
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP