Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg att

Snälla säg att du känner sanningen, att du är vän med ärligheten.
För allt som finns runt mig, är ensamheten och fulheten.
Jag är trött på att alltid umgås med ljuget och sveket,
där de alltid viskar om hemligheten.

Jag vill kunna kolla upp och se ljushet, en gnutta av ljumhet.
Kunna känna en hand av kärleken, som smeker mig till himlen.
Inte stå här med hatet och svaghet, som kollar på mig som att jag var genomskinlighet.






Bunden vers (Rim) av BlurryFace
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlurryFace
BlurryFace